Inne-/uteaktiviteter

Här finns en otrolig mängd roliga och teambildande aktiviteter att välja mellan. Vi kan delar in dem i ute – och inneaktiviteter. Ring oss för ett förslag som passar dig. Här följer några exempel:

Uteaktiviteter:

En dag i Skärgården
Från den lilla lustjakten till Sveriges största dagskryssare kan man avnjuta Sveriges vackraste skärgård. Vi passerar några av de 6.000 öarna bara mellan Nyköping och Trosa. Njut av räkbuffé eller skaldjursfrossa eller en enkel silltallrik – allt smakar gott till havs!
Låt våra sjömän och havsfruar roa och underhålla er, ta en svängom på däck. En dag till havs med strandhugg i skärgården för att komma nära, ge möjlighet till fiske eller havsbad. En härlig dag.

Guidad promenad
Upplev historiska vingslag på en guidad promenad. Börja, avsluta eller gör en energigivande paus mitt i konferensen med en guidad vandring genom vackra Nyköping och få del av dess rika och intressanta historia – en perfekt och uppskattad aktivitet!

Fångarna på slottet – Teambuildning

Utsätt er för prövningarna att klara er igenom ”Fångarna på slottet” (inspirerat av TV-serien) och med knepigheter, samverkan och utmaningar lär känna varandras talanger och styrkor men mest ha kul ihop!
(Kan ex. kombineras med en Gästabudsmiddag på slottet efteråt – läs mer under temafester)

Lerduveskytte
En uppskattad aktivitet med professionella ledare.

Fotojakten
Ett spännande uppdrag där det gäller att ha sinne för detaljer. Låt sen fantasin flöda och gör ett collage på dagens tema så att man vänder och vrider och förstår samtidigt som man jobbar i teamwork där alla blir engagerade. Ett bestående minne…. Ute eller inne

Kolmårdens Djurpark
Bara 45 min från Nyköping ligger denan fantastiska djurpark där oändliga möjligheter finns. Upplev en spännande safaridag  med konferens på savannen, en fantastisk delfinshow eller hisnande Wildfire (deras senaste berg- o dalbana – en av världens värsta !) eller allt under en heldag!

Inneaktiviter:

Boda Borg
Ett fantastiskt hus fullt med knepiga och kluriga rum. Uppgifter som måste listas ut eller lösas för att kunna gå vidare. Här sätts olika begåvningar på prov och gruppen lär känna varandra väl.

Go Cart
Drömt om att stå på prispallen och skaka champagne nån gång? Här är chansen! Här finns en fantastisk hall fullt utrustad för att under säkra förhållanden testa deltagarna vem som är snabbast och skickligast. I anslutning till Go Cart hallen kan ni se en av Sveriges mest kompletta bilsamlingar från T-forden till ferrarin – ett 40-tal bilar från olika tidsepoker. Har du ett företag med kopplingar till bilar så är detta ett måste.

Kunde Picasso så kan väl Du?
Möt en konstnär som på ett enkelt sätt leder gruppen att göra sin egen tavla. Med en snygg passportal till lovar vi en hit!
Måla konferensens tema eller testa en ny logga eller framtiden eller en känsla. Avsluta med vernissage och bubbel!

Spadag
Vi har flera fina anläggningar som kan passa förträffligt för en mindre eller större grupp. Varmbassänger, gymprogram, spinning, tai-chi joga m.m. Bjud Dina medarbetare på några timmars avkoppling och njutning. Det har de väl förtjänat…?
Kombinera gärna med en kunnig guide inom hälsa & mat.

5-kamp
Professionell tränare visar de olika grenarna. Här kan fäktning, bowling, bordtennis, löpning m.m. hållas för flera hundra personer samtidigt eller mindre grupper som vandrar mellan aktiviteterna tillsammans- allt i samma byggnad!

Knep och knåp

Utmana ert intellekt och finurlighet att lista ut hur man får pusslet att gå ihop eller hur man bygger ett torn mm
Kul men svårare än man kan tro. Kan gärna flyttas in i konferensrummet som ett avbrott i sittandet.Mat och dryck
Lär dig laga Italienskt, sushi, hälsosamt m.m med egen kock. Lär dig mer om vin med provningar och vad det passar till. Besök vårt lokala internationellt prisbelönade bryggeri – Nils-Oscar som ligger mitt i Nyköping.

Så ska det låta…..
Kul tävling under kul ledning med musikquiz- som kvällsarrangemang eller varför inte en break mitt i konferensen?!

Det finns mycket mer att erbjuda – Låt oss veta vad ni tycker är kul! Ring mig idag på 070-72 72 125 så berättar jag mer!

Din kontaktperson