Temafester/Kvällsarrangemang

Här visar vi några av de temafester vi genomfört de senaste åren och som blivit mycket uppskattade av våra gäster.
Be oss gärna om referenser!

UPPLEV NYKÖPINGS GÄSTABUD
Gästabudsmiddag med underhållning !
Möt Kung Birger och drottning Märta, hertigarna Erik och Valdemar, narren Johannes, skönsjungande tärnor och kungens knektar som levde och ställde till med historia 1317 i Nyköpings Gästabud. Möt denna talangfulla ensamble under denna historiska, interaktiva och mycket underhållande och smakrika middagsföreställningen som vi nog kan lova får alla att finna sitt lystmäte och flera glada skratt.

Detta är vårt mest sålda arrangemang som alltid får 11 av 10 möjliga poäng!
(Denna ”kvällsföreställning” är inte att förväxla med julis föreställningar på borggården av Nyköpings Gästabud.)

I år är det Jubileumsår av Gästabudet! Det inträffade för 700 år sedan och uppmärksammas nu i hela staden – Passa på att bli del av Gästabudsåret ni också med ert alldeles egna Gästabud!

Boka in ett Gästabud i Nyköping!

Cowboy/Westernfest
Här kan deltagarna njuta av countrymusik, cowboybeans, revben och stekar, passa på att lära sig dansa Linedance, kasta hästsko, svänga en lasso, kasta yxa, eller bara koppla av och njuta av underhållning från en höbal.
Under vår/sommar/höst har vi den perfekta ladan för detta ändamål.

Tyrolerabend
Det blir hög stämmning redan från första stund. Den glada tyrolermusiken med roliga inslag borgar för en oförglömlig kväll. Schweinerhaxe med sauerkraut är den givna rätten för kvällen.

Världens fest
Passar stora, gärna internationella, företag eller grupper där man under kvällen kan få uppleva olika unika miljöer, kulturer, smaker och underhållning. Något för alla således!

50-60-70-talsfest
Kanske den börjar i folkets park med en ”burnout” redan innan man hunnit få i sig välkomstdrinken, fått stämpeln på handen och hunnit spana in alla coola bilar. Hur mycket minns du av streaking, ballongdansen, televinken, hari krishna och almarna? En resa ner memorilane och en historietillbakablick för de som föddes senare. Putsa upp dina myggjagare och leta igenom din mammas garderob för man vill ju inte gärna vara ”passé”.

Skärgårdskväll
Från den lilla lustjakten till Sveriges största dagskryssare kan man avnjuta Sveriges vackraste skärgård. Vi passerar några av de 6.000 öarna bara mellan Nyköping och Trosa. Njut av räkbuffé eller skaldjursfrossa eller en enkel silltallrik – allt smakar gott till havs!
Låt våra sjömän och havsfruar roa och underhålla er, ta en svängom på akterdäck eller avnjut solnedgången på bryggan.

Aktivitetskväll
Här gäller det att vara aktiv och samspelta annars kommer ni aldrig fram. Ett fantastiskt hus med över 40 rum som alla innehåller knepiga och kluriga lösningar. Ett fartfyllt och roligt äventyr där man garanterat blir ett sammansvettsat gäng med koll på varandras oanade talanger innan kvällen/dagen är över. Ät, njut och avsluta med disco…

Middag med Gospellunderhållning i unik miljö
Att få tillsammans med kanske 500 andra uppleva en fantastisk Gospellföreställning i ex. en unik och annorlunda kyrka under en härlig måltid är få förunnat. Ingen kommer lämnas oberörd. En varm, glädjefull och otroligt vacker kväll som med fördel kan avslutas med lite jazzig dans.

Sjung in er egen gospellskiva!
Ett roligt och bestående minne av en härlig kväll, kanske på er julfest. Vi julpyntar lite och lär oss grunderna i någon julsång. Alla kanske inte kan sjunga men på något magiskt sätt kommer ändå eran skiva låta kanonbra! Trevlig julpresent till alla era kunder och anställda!

Låt oss berätta mer!
Listan kan göras lång….
Du kanske vill ha en temafest som passar in på just eran konferens eller ni kanske bara vill ha en kortare stunds trevlig underhållning. Vi utgår alltid från dina behov.

Vi kan givetvis hyra in alla Sveriges mest kända stjärnor, trollkarlar, färdiga underhållningskoncept, stand-up m.m.
-men det kan man ju få var som helst, inte sant?

Kontakta oss för en offert idag!

Din kontaktperson