Vi hjälper Dig nå målet!

Vi är ett fullserviceföretag och kan administrera/arrangera hela eller delar av konferensen. Företagskonferenser och kongresser från 20 – 1500 personer (upp till 700 övernattande personer i närområdet), ledarskapskonferenser, kickoffer, team-dagar, alla med en mängd sidoarrangemang som t.ex. Gästabudsmiddagar med medeltida underhållning (Möt kung Birger och drottning Märta, hertigarna Erik o Valdemar, narren o tärnor från 1317- års ”riktiga” gästabud), ”Fångarna på slottet”, 5-kamper, guidningar i Sörmland, utflykter på land och till havs (vi har flera fina stora båtar i hamnen), temamiddagar/fester ex: 50-60-tal, gospell, cowboy, latinamerikanskt, tyskt, irländskt, afrikanskt.

Olika konferenser kräver olika mycket. Ibland är det en enklare konferens med ett klart budskap och här hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta lokalen, hotellet och underhållningen.

Men ibland kanske det krävs lite mer…. Då vill vi gärna med fantasi, kreativitet och mångårig erfarenhet tillsammans med dig komponera och sedan genomföra den lite annorlunda, kreativa och spännande konferensen med omtanke och toppservice som du vill ge dina medarbetare.
Något unikt som de inte glömmer, som ger lite mervärde. Ger omtanke och kvalitet och har det oförväntade, spännande och det lilla extra – det som de i sin tur ska förmedla till alla Era kunder.

Ring så kan vi förutsättningslöst och självklart kostnadsfritt talas vid lite mer om hur du tänkt för din grupp.

Din kontaktperson